Job og karriere hos H. Jessen Jürgensen A|S

Vi synes, det skal være fedt at gå på arbejde

Hos H. Jessen Jürgensen A/S har vi dygtige medarbejdere, der alle bidrager til at sikre et højt serviceniveau overfor vores kunder. For at yde vores bedste i hverdagen, er det vigtigt for os, at vi har det godt med hinanden. Vi skal som kolleger medvirker til at gøre det rart og sjovt at gå på arbejde. Vi tror på, at vi med dette udgangspunkt har de bedste forudsætninger for at skabe positive resultater for vores kunder og for vores virksomhed.

Vi søger løbende nye dygtige kolleger, der kan være med til at videreudvikle vores virksomhedskultur og vores tætte samarbejde med kunderne i den danske kølebranche. Er du interesseret i en karriere, hvor du er sikker på at udvikle dig både personligt og fagligt? Så bliv en del af H. Jessen Jürgensen A/S teamet.

 


Vi gør en forskel for hinanden og vores kunder hver dag

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi forsøger at skabe rammerne for, at vores medarbejdere har mulighed for at udvikle sine faglige og personlige kvalifikationer. En positiv tankegang, hvor muligheder kommer før begrænsninger er det, som skal sikre os hinandens og kundernes tillid. Vi støtter, hjælper og anerkender hinanden i vores fælles bestræbelser på at finde de rigtige løsninger.   

Med et job hos H. Jessen Jürgensen A|S følger en stor arbejdsglæde, hårdt arbejde og utallige spændende udfordringer. Vi er en flad organisation, som består af mennesker ikke kasser eller titler. Alle vores medarbejdere er per defination dygtige til deres arbejde, og de bidrager positivt til at gøre H. Jessen Jürgensen A|S til en god arbejdsplads.

Uanset om du er nyansat eller blandt de af vores medarbejdere, som har været ansat i mere end 25 år, så er du ansat, fordi vi har behov for den viden og de evner, du besidder. Du kan derfor trygt regne med, at vi har opgaver og ansvar klar til dig allerede fra første dag.  

 


Trivsel, sundhed og socialt samvær

Hos H. Jessen Jürgensen A|S er trivsel og socialt samvær en vigtig del af arbejdsdagen. Idet vi tilbringer en stor del af vores vågne timer sammen, er det vigtigt, at vi har det godt med os selv og hinanden.

Vi har derfor stort fokus på at skabe et sundt og godt arbejdsmiljø, der motiverer og giver vores medarbejdere mere energi og overskud til at hjælpe hinanden og vores kunder. I den forbindelse har vi oprettet en trivselsgruppe på tværs af virksomheden, som er medansvarlig for at sundhed og trivsel på arbejdspladsen bliver en sjov og naturlig del af vores fælles hverdag.
Vi arbejder bl.a. med:

  • ”Walk & Talk” To gange om ugen forlænger vi frokostpause, og går en tur i området. Udover at gåturen fungerer som en aktiv ”pause” fra det daglige arbejde, så bruges den også til at knytte stærkere relationer blandt vores kolleger. Her er rig mulighed for at vende alt fra verdenssituationen til personlige udfordringer og sejre.  
  • Af andre tiltag kan nævnes, Fitness mulighed, skridt konkurrencer, foredrag, fælles løb mm. Programmet ændrer sig dog løbende med baggrund i de behov vi oplever blandt medarbejderne 

 


Vi har det bedst, når vores medarbejdere har det godt

Hos H. Jessen Jürgensen A|S værner vi om vores medarbejderes helbred og velbefindende. Alle vores ansatte har mulighed for at benytte vores sundhedsordning, hvis uheldet er ude, og de har behov for professionel hjælp. 

Vores sundhedsordning giver os mulighed for blandt andet at søge hjælp og behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør, zoneterapeut osv. 

Vi tager eventuelle skavanker i opløbet, og derfor er det naturligt at sundhedsforsikringen bliver brugt forebyggende, så vores medarbejdere kan være den bedste udgave af dem selv.


En aktiv personaleforening, der skaber rammerne for øget arbejdsglæde, hygge og sammenhold

Vores personaleforening er ansvarlig for at arrangere vores årlige sommerfest og julefrokost, så oplevelsen forbliver et hyggeligt og sjovt samtaleemne, længe efter arrangementet er løbet af staben. Derudover har personaleforeningen også ofte en praktisk finger med i spillet, når interessante, spændende og sjove initiativer søsættes på tværs af virksomheden.