Glædelig jul
og godt nytår

2021 har været endnu et godt, men også udfordrende år, hvor Corona og ikke mindst konsekvenserne heraf, har haft stor betydning for os alle. Markedet har været uforudsigeligt og vi har alle løbet en ekstra mil for at nå i mål.

Med stærke forecast og god løbende dialog lykkedes vi i fællesskab med at skabe stærke klima-, køle- og fryseløsninger til det danske marked. Tak for godt samarbejde.

2022 ser vi ind i med spænding. For også i fremtiden at matche markedskravene fusionerer Aircon Teknik A/S og H. Jessen Jürgensen A/S pr. 1. januar 2022. Vi samler alle medarbejdere og aktiviteter i H. Jessen Jürgensen A/S og fortsætter herfra som ét slagkraftigt selskab.

Med sammenlægningen forener vi det bedste fra de to selskaber med ambitionen om at blive en endnu stærkere servicepartner. Gennem et bredere produktsortiment og forenede kompetencer vil vi også fremadrettet arbejde målrettet på at indfri de forventninger, som I har til en professionel grossist. 

Vi glæder os til fortsat samarbejde med øget viden, bredere sortiment og naturligvis samme gode service. 

Åbningstider - jul og nytår 

Selvom freden sænker sig, sidder vi som alitd klar til at hjælpe dig.
Vi er at træffe både på telefon 70 27 06 07 og på kontorerne alle andre dage end: 
24. december | 25. december | 26. december  | 31. december

Som altid har du mulighed for at købe dine produkter i vores webshop. Vær dog opmærksom på, at der kan være forlængede leveringstider hen over jul og nytår. Bestil derfor i god tid.