Spar dyrebar tid med natlevering

Bestil dine varer på hverdage inden kl. 14.00, også leverer vi til dit arbejdssted senest kl. 07.00 næste hverdag.
Skrevet den 21.08.2018, 08:00

 

Det er slut med at spilde dyrebar tid på at afhente varer

Med H. Jessen Jürgensens nye leveringsservice til dig, har du mulighed for at starte dagen på en mere effektiv måde. Natlevering betyder nemlig, at du kan komme hurtigt i gang med arbejdet uden at bekymre dig om at spilde tid på at køre frem og tilbage efter varer. Dine varer bliver leveret direkte til arbejdsstedet i løbet af natten, således at du kan gå direkte i gang med arbejdet fra morgenstunden. For at begynde at bruge vores natleverings service skal du blot udfylde en natleveringsaftale, som du kan hente her.

Natlevering giver dig tid til at udføre dit arbejde

Bestiller du dine varer inden klokken 14.00, får du dine varer leveret direkte til dit arbejdssted i løbet af natten og de er seneste leveret klokken 07.00 næste morgen. Når du bruger natlevering, kan du fokusere på at få arbejdet fuldført, i stedet for at skulle bekymre dig om, hvor lang tid, du skal bruge på at hente de varer, du mangler. Natlevering giver dig mulighed for at optimere din planlægning og dermed spare tid på unødvendig transport, der kunne være brugt meget mere fornuftigt for både dig og dine kunder. Det eneste, som det kræver er, at du henter en natleveringsaftale her og får den udfyldt. Send aftalen retur til din kontaktperson hos os, også sørger vi for, at du også slipper for at spilde tid fra morgenstunden.

Natlevering er både nemt og billigt

Når du har udfyldt natleveringsaftalen som du kan hente her skal du blot maile den retur til din kontaktperson fra H. Jessen Jürgensen også sørger vi for at videregive dine informationer til Danske Fragtmænd, som er vores samarbejdspartner i forbindelse med natlevering af dine varer.

Danske Fragtmænd sørger for, at dine bestilte varer når sikkert frem allerede inden klokken 07.00 næste morgen. Du skal kun udfylde en natleveringsaftale pr. leveringssted. Det kan være din firmaadresse eller på en lokation, hvor du arbejder på projekt. Natleveringsaftalen er nemlig gældende, så længe du har behov for levering på den pågældende adresse.

Du betaler 100 kr. i nattillæg for at benytte natlevering, også er du klar til at starte dit arbejde uden at skulle bekymre dig om at hente varer.

Hvordan får jeg tilmeldt min virksomhed til at kunne få natlevering?

  1.     Udfyld natleveringsaftalen, som du kan hente her.
  2.     Bestil de varer du skal bruge inden klokken 14.00 og få varerne leveret senest klokken 07.00 næste morgen der, hvor du har brug for, at de bliver leveret.