Vi er din køletekniske samarbejdspartner,
når du har brug for fagspecialister 

Med bred viden inden for industrikøl, kommercielkøl og komfortkøl 

H. Jessen Jürgensen er en landsdækkende dansk kølegrossist grundlagt tilbage i 1955. Vores mange års erfaring med at servicere den danske kølebranche med viden, produkter og serviceydelser har resulteret i, at vi er blandt kundernes foretrukne tekniske servicepartner inden for industrikøl, kommercielkøl og komfortkøl.

Vi er din nytænkende og værdiskabende samarbejdspartner, når du har brug for en professionel kølegrossist ved din side. Vi lægger stor vægt på kvalitet, både i forhold til at levere produkter og services i høj kvalitet, og når du har behov for teknisk viden og rådgivning.

Som din samarbejdspartner er vores vigtigste opgave at lette dit arbejde. Derfor er vores medarbejdere erfarne køletekniske specialister, der er i stand til at beregne og rådgive dig om den rigtige løsning til dine køle- og frostprojekter.
 

Vores historie

H. Jessen Jürgensen blev grundlagt i 1955
af Heinrich Jessen Jürgensen.
Læs mere om vores historie.

Handelsbetingelser

Se betingelserne for at lave forretning med os og som vi mener er vigtige forudsætninger for et godt samarbejde. 

Værdigrundlag

Vores produkter, services og rådgivning skal skabe værdi for dig som kunde.
 

Job og karriere

For at skabe gode resultater sammen, så skal det være sjovt at gå på arbejde.
Kom med på holdet.
 

ISO9001-Certificering

ISO9001 er et kvalitetsledelsessystem, der fokuserer på virksomhedens forretningsgange og interne processer og omfatter blandt andet kvalitetsledelse, produktdesign, kundebehandling, dokumentkontrol, intern oplæring, intern revision og ledelsesevaluering.

Certificeringen er en blåstempling af vores virksomhed og tydeliggør vores ambition om at skabe en sund og driftssikker forretning. Vi arbejder løbende på at optimere vores forretningsgange, så vi altid er i stand til at levere de produkter og services, vores kunder efterspørger, og som opfylder deres krav til en moderne leverandør i kølebranchen – såvel som myndighedernes.

Vi er også medlem af Kølebranchens Miljøordning og Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening, hvor vi optræder på listen for ISO-certificerede (og godkendte) virksomheder.

AKB